Znane sylwestrowe zwyczaje i noworoczne tradycje
Nadchodzi Sylwester, a Ty zastanawiasz się, z jakimi tradycjami wiąże…
Read MoreKraftowo-quizowa rewolucja w PINTA Warszawa! Dołącz do PubQuizu, gdzie rywalizacja łączy się z degustacją wyjątkowych piw. Czeka na Ciebie 20 kranów i pyszne dania oraz przekąski.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 15,00 zł.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 15,00 zł.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 15,00 zł.
Step - 01
Begin by conducting thorough soil tests to understand its composition, pH levels, and nutrient.
Step - 02
Begin by conducting thorough soil tests to understand its composition, pH levels, and nutrient.
Step - 03
Begin by conducting thorough soil tests to understand its composition, pH levels, and nutrient.
Step - 04
Begin by conducting thorough soil tests to understand its composition, pH levels, and nutrient.
Jedna rozgrywka trwa najczęściej od 1.5 do 2 godzin – jest to jednak zależne od danego prowadzącego, a także ilości osób. (Większa liczba osób powodować może np. tłok w przerwie między kategoriami, co nieznacznie opóźnia rozgrywkę.)
No pewnie, nawet powinieneś/powinnaś 🙂 Każdego dnia czeka na Was inny zestaw pytań, także serdecznie zapraszamy do wszystkich lokali.
Liczba osób w każdej z drużyn jest nieograniczona, można także startować samemu. Najczęściej drużyny pojawiają się w składach 4-7 osobowych.
Pytania dotyczą niemalże każdej dziedziny. Każdego dnia przygotowujemy dla Was inny zestaw pytań, tak aby one nigdy się nie powtarzały. Podczas 9 kategorii każdy znajdzie coś dla siebie. Przykładowe kategorie to np. filmy, teledyski, wiedza z obecnych wydarzeń na świecie, literatury, czy geografii. 3 kategorie zawsze są w formie multimedialnej, tak aby urozmaicić rozgrywkę.
Nadchodzi Sylwester, a Ty zastanawiasz się, z jakimi tradycjami wiąże…
Read MoreSylwester i Nowy Rok to święta, które – oprócz zabawy…
Read MoreCzas magii, uśmiechu i tradycji, czyli jedne z ulubionych świąt!…
Read MoreKapitan drużyny, Leia Organa, do tego odporny na trudne pytania…
Read More